Prachtige mintgroene trouwauto te huur en indien gewenst te koop!

Leuke update: De Mercury Grand Marquis is gebruikt bij de nieuwe reclamecampagne van BuddhatoBuddha; check de link!

https://www.youtube.com/watch?v=NBsOMxnhWpE&feature=youtu.be 

https://www.facebook.com/officialbuddhatobuddha/photos/pb.322681971686.-2207520000.1495898176./10154658887591687/?type=3&theater


Deze in prachtige staat verkerende klassieke Amerikaanse limousine is te huur of te koop. Het is een absolute "eye catcher". Topcomfort vanwege overdadige ruimte, fluisterstille motor en een verkoelende airconditioning. Het interieur is in nieuwstaat. Daarbij is het alsof je op een zwevend tapijt over de weg vliegt! Succes verzekerd bij uw trouwerij of jouw schoolgala ...wat een entree!

Ongerestaureerd en in geheel originele staat.
Nog geen 57000 originele Miles gereden. De auto is zeer betrouwbaar en heeft goed onderhoud gehad. De kleurencombinatie van "triple green" is schitterend. Daardoor een opvallende verschijning op de weg. Roestvrij, deze 41 jaar oude klassieker. Vanwege de slooppremies van een aantal jaar geleden wordt dit soort auto's zeldzaam. Start subliem, geen rook, en een zijdezacht motorgeluid maakt elke rit tot een pleziertocht.
-Elektrische ramen.
-Stuurbekrachtiging.
-Automatische transmissie.
-Airconditioning upgraded naar nieuw systeem.
-Getint glas.
-Spiegels van binnenuit bedienbaar.
-Sfeerverlichting.
-Interieur fantastisch, als nieuw..en zeer ruim.
-Nieuwe waterpomp, accu en high-jackers.
-Ruimte voor 6 personen.

Nu het zakelijke: huren kan in dagdelen en uren. Prijsindicatie: 240 euro per eerste 4 uur vanaf het moment dat ik in de auto moet stappen. Daarna 40 euro per uur. Boven 100 gereden kilometers vanaf standplaats extra 50 cent per kilometer. Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!

Graag rijden wij de auto voor u!

Deze auto is te koop voor 12950 Euro.